Whiteboard animatie laten maken?

Handgetekende animaties

Whiteboard animatie laten maken?

Wat is een whiteboard animatie?

whiteboard-animatieEen whiteboardanimatie is een video die illustraties en tekst tot leven brengt met beweging, op een digitaal canvas. Whiteboard animaties hebben hun bekendheid te danken aan de Engelse organisatie RSA, daarom worden deze animaties ook wel RSA animatie genoemd.

Bij Pitchparrot maken we ook whiteboard animaties. Hieronder vind je een voorbeeld van onze whiteboard animaties.

Voordelen van een whiteboard animatie

Duidelijke taal

Strakke en duidelijke beelden leveren jouw boodschap op een directe manier. Bij elke nieuwe scène of elk nieuw idee is de kijker actief aan het kijken vanuit een nieuw camera standpunt.

Om niet meer te vergeten

De kijker gaat meteen in de 'leer-modus' bij het zien van een whiteboard animatie. Door de leuke stijl van animeren zal de kijker je boodschap sneller én langer onthouden. Het gebruik van handgetekende animaties maakt het bereik enorm breed!

Whiteboard animatie laten maken

Een whiteboard animatie is geschikt om jouw product, dienst of organisatie onder de aandacht te brengen. In één of meerdere minuten pakken we het onderwerp bij kop en staart. Door middel van handgetekende geanimeerde beelden leggen we in een korte tijd (soms) zeer complexe zaken uit. Een whiteboard animatie kan zowel voor interne als externe doeleinden gebruikt worden. 

Met een vleugje humor (indien gewenst) verduidelijken we processen, producten en diensten. Dit doen we op basis van een aangeleverd script. Samen met een professioneel team van animatoren geluidsspecialisten en voice-overs zorgen we voor een whiteboard bedrijfsanimatie die staat.

Gebruik whiteboard animaties

Onze animaties worden gebruikt voor bijvoorbeeld pitches, promoties, verdediging of verduidelijking naar medewerkers en belanghebbenden. Een whiteboard animatie kan ook dienen als kick-off voor een project of campagne. 

Animaties worden gemiddeld binnen 10 werkdagen opgeleverd, uiteraard is het mogelijk om meerdere animaties in één keer af te nemen of gebruik te maken van een van onze animatie abonnementen.

Wij maken animaties op basis van een door jou geschreven script. Een selectie van de door ons gemaakte animaties kun je vinden in ons portfolio.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over ons werkproces? Kijk eens bij de FAQ, hier vind je de meest gestelde vragen over het laten maken van een uitleganimatie.

Contact

Wil je dat wij aan de slag gaan met jouw uitleganimatie? Vul het contactformulier in of bel 085-0091888!

Animatie laten maken? Neem contact op