Blackboard animatie laten maken

Wit op zwart

Blackboard animatie laten maken

Bij Pitchparrot maken we ook blackboard animaties. Onze blackboard animaties zijn een afgeleide van de whiteboard animaties deze hebben hun bekendheid te danken aan de Engelse organisatie RSA, daarom worden deze animaties ook wel RSA animatie genoemd. Hier vind je voorbeelden van onze whiteboard animaties.

Handgetekende geanimeerde beelden

Een blackboard animatie is geschikt om jouw product, dienst of organisatie onder de aandacht te brengen op een heldere wijze. In één of meerdere minuten pakken we het onderwerp bij kop en staart. Door middel van de handgetekende geanimeerde beelden leggen we in een korte tijd (soms) zeer complexe zaken uit. Een blckboard animatie kan zowel voor interne als externe communicatie gebruikt worden. 

Met een vleugje humor (indien gewenst) verduidelijken we processen, producten en diensten. Dit doen we op basis van een aangeleverd script. Samen met een professioneel team van animatoren geluidsspecialisten en voice-overs zorgen we voor een blackboard bedrijfsanimatie die staat.

Gebruik blackboard animaties

Onze animaties worden gebruikt voor bijvoorbeeld pitches, promoties, verdediging of verduidelijking naar medewerkers en belanghebbenden. Een animatie kan ook dienen als kick-off voor een project of campagne. 

Animaties worden gemiddeld binnen 10 werkdagen opgeleverd, uiteraard is het mogelijk om meerdere animaties in één keer af te nemen of gebruik te maken van een van onze animatie abonnementen.

Wij maken animaties op basis van een door jou geschreven script. Een selectie van de door ons gemaakte animaties kun je vinden in ons portfolio.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over ons werkproces? Kijk eens bij de FAQ, hier vind je de meest gestelde vragen over het laten maken van een uitleganimatie.

Contact

Wil je dat wij aan de slag gaan met jouw uitleganimatie? Vul het contactformulier in of bel 085-0091888!

Animatie laten maken? Neem contact op