Animatiefilmpje laten maken?

Laat jouw animatiefilmpje maken!

Een animatiefilmpje laten maken doe je bij PitchParrot! Een animatie helpt met het vertellen van jouw verhaal. Heb jij al een animatie?

Een animatiefilmpje zorgt ervoor dat jouw boodschap of verhaal duidelijk de wereld in wordt gestuurd. Binnen enkele minuten leggen we jouw verhaal uit.

Animatiefilmpje laten maken bij PitchParrot

We maken animaties. Dat mag duidelijk zijn. Na 450 animaties die we inmiddels gemaakt hebben, zijn we nogsteeds trots op ieder filmpje. Dat moet zo blijven.

Iedere dag geven wij onze passie en inzet om de beste animatiefilmpjes te maken. Animaties die jou én de kijker doen verbluffen!

animatiefilms laten makenLeuk! Je wilt een animatiefilmpje laten maken. Op deze pagina leggen we een aantal dingen uit over een animatiefilms: zoals de betekenis, de kosten en verschillende stijlen.

Soorten animaties

Voordat je alles leest over hoe je een animatie kunt laten maken gaan we eerst kijken naar de verschillende soorten animaties. We hebben er een hoop! Weet jij al welke soort animatiefilmpje het gaat worden?

Bedrijfsanimatie

Bedrijfsanimaties zijn animaties waarbij er wordt gedacht vanuit het bedrijf. Laat je bedrijf professioneler overkomen en straal vertrouwen uit met een bedrijfsanimatie.

Bekijk ons portfolio of lees meer over bedrijfsanimaties op onze pagina: bedrijfsanimatie laten maken.

Explanimation of uitleganimatie

Een explanimation of ookwel uitleganimatie genoemd is een korte video van vaak 1 minuut waarin een product, bedrijfsproces of service wordt uitgelegd. Je zorgt ervoor dat de wereld jouw idee, probleem of oplossing begrijpt.

Meer lezen over explanimations? Bezoek onze pagina over: explanimations.

Animatiefilm

Wil jij een kort verhaal vertellen die de wereld anders doet draaien? Of heb je een animatiefilm nodig van vaak onder de 3 minuten? Laat ons jouw boodschap helder de wereld in brengen!

We maken korte animatiefilms zoals alleen wij dat kunnen. Kijk voor meer informatie op onze pagina over een animatiefilm laten maken.

Whiteboard animatie

Deze manier van animatie ken je vast: een snelle tekening op een leeg, wit scherm. We hebben het over whiteboard animatie. Leg een complex idee, boodschap of oplossing uit via een whiteboard animatie. De kijker zal verbluft staan!

Lees meer over whiteboard animaties laten maken.

Wat is een animatiefilmpje?

Een animatiefilmpje is een video waarin gebruik wordt gemaakt van bewegende illustraties en geluid. De verzameling van alle bewegende illustraties in combinatie met een logisch verhaal wordt een animatiefilm genoemd.

Ieder bedrijf of persoon heeft een verhaal. Het verhaal dat je verteld moet impact maken op je doelgroep om resulaten te behalen.

Zonder een duidelijke boodschap kom je niet goed over. Als je niet goed overkomt bij de doelgroep is al het harde werk al snel voor niets geweest. En dat is zonde...

Wij zorgen ervoor dat jouw verhaal in beeld wordt gebracht, op een manier waar je blij van wordt. En de doelgroep ook!

Stijlen animatiefilmpjes

Als een een animatie wilt laten maken kun je kiezen uit verschillende animatie stijlen. Deze stijlen zijn helemaal afgestemd op jouw huisstijl. Daar zorgen onze illustratoren voor.

Hieronder een overzicht van de verschillende stijlen die we hanteren. Voorbeelden van de verschillende animatie stijlen laten we zien op onze pagina: animatie stijlen!

cubic animatiefilmpjeCubic.

Het lijkt een beetje op 'nep' 3D.

Bij deze stijl van animeren wordt alle aandacht op het fysieke product gelegd.
Deze stijl wordt vaak gebruikt bij procesuitleg, bouwprojecten of productielijnen.

 

clean animatiefilmpjesClean.

Een formele stijl van animeren, zonder toeters en bellen.

Een enorm grafische stijl waarbij functionaliteit het meest belangrijke is.

 

corporate animatiefilmCorporate.

Deze stijl ligt tussen formeel en informeel in. Een semi-formele stijl.

Zakelijker dan de cartoonstijl, maar toch af en toe met een knipoog.
Voor technische pitches, reorganisaties of producten is dit een ideale animatie. Vaak gebruikt bij een bedrijfsanimatie.

cartoon animatiefilms

Cartoon.

Een informele stijl van animeren.

Wij toveren een glimlach op het gezicht van de kijker, terwijl jouw boodschap helder overkomt.
We zorgen ervoor dat jouw animatie op een leuke en duidelijke manier wordt opgeleverd.

 

whiteboard animatieWhiteboard.

Nog een stijl? Jazeker! Je kunt bij ons ook een whiteboard animatie laten maken.

Net als op het schoolbord! Vlot met kleine bewegingen.
Een leuke manier van uitleggen en erg duidelijk. Perfect voor elke uitleg!

De kosten van een animatiefilmpje

De kosten van een animatiefilmpje zijn sterk afhankelijk van verschillende onderdelen van het filmpje. Een daarvan is de lengte van de animatie. 

Om het overleg te beperken en zo de kosten laag te houden, werken we meestal met aangeleverde scripts. Een door jou gemaakt script dus.

Voor de lengte van het script kun je de volgende formule gebruiken: 120 woorden voice-over script staat gelijk aan ongeveer 1 minuut animatie.

Hieronder vind je onze tool waarin je de lengte van een animatie kunt berekenen. Al een script geschreven? Vul het aantal woorden in onderstaande calculator in! Je ziet direct wat het aantal minuten van het animatiefilm is.

Je kunt het aantal minuten animatie doorgeven aan ons. We maken dan een persoonlijke offerte voor je!

Naast het aantal woorden zijn er nog andere zaken die invloed hebben op de prijs, zoals het aantal correctieronden.

Omdat de prijzen voor iedere opdracht sterk uiteen lopen vermelden we geen vaste prijs op de website. Ben je benieuwd naar wat de kosten voor jouw animatie worden? Vul dan het contactformulier in!

Animatie laten maken? Neem contact op