Animatiebedrijf PitchParrot

Animaties met Impact

Op zoek naar een professioneel animatiebedrijf? We helpen je graag! We brengen het verhaal van jouw bedrijf tot leven met onze animaties. In alle verschillende soorten en maten animatie laten we zien wat we kunnen! Wij zijn één van de weinige animatie bedrijven met in-house animatoren en illustratoren.

We specialiseren ons al jaren lang op het maken van perfecte pitches die je keer op keer kunt laten zien. Doordat we al meer dan 450 animatie video's hebben geproduceerd, kunnen we zeggen dat we beschikken over het meest ervaren productieteam. Dat is goed te zien aan ons werk.

 

animatiebedrijf-pitchparrot

In dit artikel leggen we je uit waarom animatiebedrijf PitchParrot, de stijlen die we hanteren en de verschillende soorten animaties die we maken.

Animatiebedrijf PitchParrot

Bij animatiebedrijf PitchParrot zetten we duidelijke animaties in elkaar. Met ons professionele team van animatoren, geluidstechnici en illustratoren zetten we ons in voor een geweldige animatie video. Keer op keer.

We onderscheiden ons doordat we proberen met iedere animatie weer impact te maken op de kijker. We willen graag samen met jou een verschil maken. Jij toch ook?

Voorbeelden

Animaties maken doen we de hele dag. Daarom hebben we er heel veel van om aan je te laten zien. Dit hebben we op een simpele manier gedaan, zodat je in één blik zicht hebt op wat we precies maken.

Hieronder vind je onze showreel met animaties die we in het afgelopen jaar hebben gemaakt. Neem vooral een kijkje!

Ons animatiebedrijf maakt dé beste animaties

We maken met ons bedrijf veel verschillende animaties. Iedere dag weer. Daarom sommen we hier kort ons aanbod aan verschillende soorten animatie voor je op!

soorten-animatiebedrijfWhiteboard animatie

Een whiteboard animatie staat voor simpel en complex. We pakken een complex idee bij kop en staart en toveren het om tot een goedlopende whiteboard animatie. Lees meer over onze whiteboard animaties op de pagina over whiteboard animatie laten maken.

Uitleganimatie

Een uitleganimatie, of ookwel explanimation genoemd, is een korte video van vaak minder dan 1 minuut. We leggen een nieuw bedrijfsplan, proces of idee duidelijk voor je uit in een korte animatie. Lees meer op de pagina over een uitleganimatie laten maken.

Bedrijfsanimatie

Bedrijfsanimaties zijn er voor bedrijven. Vaak in de corporate stijl vertellen we veel over een bedrijfsproces of over de (nieuwe) bedrijfsvisie. We leggen je het een en ander over onze bedrijfsanimatie graag uit op de pagina bedrijfsanimatie laten maken.

Animatie video

Een animatie video laten maken doe je wanneer je opzoek bent naar animatie. Voor welke reden dan ook! Kies uit één van onze animatie stijlen en neem contact met ons op. Of lees eerst meer over een animatie video laten maken!

Animatiefilm

Heb je een kort verhaal te vertellen? Wil je dit graag doen in de vorm van animatie? Dan is een animatiefilm van PitchParrot écht wat voor jou. We maken korte animatiefilms van ongeveer 3 minuten. Meer info? Lees meer over een animatiefilm laten maken.

animatie-bedrijven-stijlenAnimatie bedrijven met verschillende stijlen

We werken met veel verschillende soorten stijlen animaties. Er zijn veel verschillende animatie bedrijven, met allemaal een andere soort specialisatie op het gebied van animatie. Wij hebben ze allemaal. Doordat we met verschillende animatoren en illustratoren werken is er een specialist op ieder gebied aanwezig.

We sommen de verschillende specialisaties graag voor je op! Waneer je van plan bent om een animatie te laten maken moet je kiezen uit één van deze stijlen. Weet je het niet direct zeker? Dan helpen we je graag bij het kiezen van de perfecte animatiestijl.

Cubic

Cubic is een stijl dat bijna lijkt op 3D, maar dan 'nep'.

De aandacht wordt gelegd op het fysieke product. Hierdoor is Cubic een veel gebruikte stijl bij een productielijn, bouwproject of de uitleg van een proces.

Clean

Een erg 'schone' stijl van animaties maken. Geen gekke toeters en bellen. Het staat waar het op staat.

Bij deze Clean-stijl is de belangrijkste factor functionaliteit. Dat zie je direct terug in de video.

Corporate

De corporate-stijl is een 'middenmoter'. Voor de helft informeel, maar wel op een nette manier.

Deze stijl is net wat professioneler of serieuzer dan de cartoon-stijl. Toch is een grapje hier ook wel op zijn plaats.

Vaak wordt deze stijl bij technische pitches of reorganisaties gebruikt. Ook kan het een nieuw product of proces op de kaart zetten.

Vaak wordt de corporate-stijl gebruikt bij een bedrijfsanimatie.

Cartoon

Deze stijl van animeren is het meest informeel. En dat is ook terug te zien.

We zorgen ervoor dat de animatie de kijker laat glimlachen. Telkens weer. Daarnaast is natuurlijk evenmin zo belangrijk dat de boodschap goed overkomt.

Whiteboard

Iedereen kent deze stijl van animatie video. In de klas vroeger tekende de leraar een tekening op het whiteboard.

Nu kun jij deze manier van lesgeven ook hanteren. Alleen dan op een vluchtige, leuke manier waar iedereen blij van wordt!

Deze manier van animeren is leuk om naar te kijken en daarom geschikt voor ieder soort uitleg. Vaak wordt een whiteboard animatie gebruikt als overzicht zonder ver in detail te treden.

Animatie lengte berekenen

Je bent van plan om een animatie te laten maken. Slim! Nu is het tijd voor het schrijven van het script.

Voordat je gaat beginnen met het schrijven van het script is het handig om de formule te onthouden: 120 woorden is 1 minuut aan animatie.

Je kunt de lengte van de animatie ook berekenen door hieronder het aantal woorden van het script in te vullen.

Er komt dan vervolgens het aantal minuten aan animatie uit!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over ons werkproces? Kijk eens bij de FAQ, hier vind je de meest gestelde vragen over het laten maken van een bedrijfsanimatie.

Contact

Wil je dat animatiebedrijf PitchParrot aan de slag gaat met jouw animatie video?

Vul het contactformulier hieronder in of bel ons op 085-0091888!

Animatie laten maken? Neem contact op