Animatie video laten maken?

bij PitchParrot

Wil je altijd al een animatie video laten maken? Bij PitchParrot doen we niet anders. We maken al jaren uitleganimaties die een enorme impact maken op jouw bedrijf, idee, product of service.

Een animatie video laat je niet zomaar maken. Moet je binnenkort een bedrijfs- of productpresentatie geven? Of wil je een idee uitleggen op een manier zoals geen ander?

Dan is een animatie video een goed idee! We presenteren jouw (complexe) boodschap op een leuke, professionele manier met soms een knipoog. Dat is wat animatie video doet.

Animatie video laten maken?

animatie-video-laten-makenAls je van plan bent om bij ons een animatie video te laten maken wil je natuurlijk weten hoe dat werkt. Daarom leggen we kort het proces voor je uit:

1. Laat ons weten waar jouw animatie video over moet gaan

Neem contact op met ons en laat weten wat we voor je kunnen doen. Weet jij bijvoorbeeld al wat de lengte van de animatie video moet zijn? Dit heeft invloed op de kosten van een animatie video.

We ontvangen graag alle informatie die je al weet over jouw toekomstige animatiefilm. Hierdoor kunnen we een helder beeld vormen over wat het eindresultaat van de animatie video moet gaan zijn.

2. Ontvang en vul ons opdrachtformulier in

Het opdrachtformulier is er om duidelijkheid te scheppen. Het formulier bevat een aantal zaken waar we rekening mee moeten houden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de huisstijl die we moeten gebruiken in de animatie video en de voorkeur voor stemacteurs.

Er moet in deze stap dus ook al een voorkeur voor stemacteurs worden aangegeven. Deze wordt vervolgens door verschillende stemacteurs ingesproken. Hieruit kun je dan de beste kiezen, wel zo duidelijk!

3. Lever ons het script aan voor de animatie video

Nadat we het opdrachtformulier hebben ontvangen gaan we je nog om één ding vragen: het script! 

De formule: 1 minuut animatie staat gelijk aan 120 woorden, is er een om te onthouden. Hiermee in gedachten kun je het script schrijven en uitrekenen hoelang de animatie gaat worden!

Kom je er niet uit? We helpen je graag bij het schrijven van jouw script of we kunnen het voor je redigeren.

4. Produceren... en de animatie video is klaar

We kunnen al binnen 10 werkdagen jouw animatie video aanleveren. Met unieke illustraties en gemaakt door échte animatoren.

Met een unieke soundtrack van onze geluidstechnici maken we jouw animatie écht af. Helemaal klaar om te gaan publiceren of gebruiken!

animatie-video-kostenDe kosten van een animatie video

Benieuwd naar de animatie video kosten? Dat snappen we. De kosten van een animatie video zijn variërend.

Het hangt af van verschillende factoren zoals de lengte van de animatie video.

Neem contact met ons op en laat weten wat jouw animatie in moet gaan houden. We helpen je graag aan een heldere prijsindicatie!

Verschillende soorten animatie video

Er zijn veel verschillende soorten animatie video. We maken ook veel verschillende soorten! Ons portfolio is rijk aan animatie, maar wel gevarieerd. Welke soorten animatie video's er zijn leggen we hieronder uit.

soorten-animatie-videoWhiteboard animatie

Je ziet ze vast wel eens. Whiteboard animaties zijn animaties waarbij een vaak complex probleem op een simpele manier wordt uitgelegd.

Wil je onze voorbeelden van whiteboard animaties bekijken? Bezoek onze pagina over whiteboard animaties laten maken!

Uitleganimatie

Deze vorm van animatie maken zorgt ervoor dat de doelgroep je tot in detail begrijpt. Met een uitleganimatie maak je jouw product, dienst, service of bedrijf een stuk duidelijker.

Wil je alles weten over uitleganimaties? Bezoek dan onze pagina over uitleganimaties laten maken!

Animatiefilm

Een animatiefilm is bij PitchParrot een korte animatie met een verhaallijn van vaak minder dan 120 seconden. Maak kleine verhalen werkelijkheid met een 2D animatiefilm.

Meer lezen over animatiefilm bij PitchParrot? Bezoek onze pagina over animatiefilms laten maken!

Bedrijfsanimatie

Bedrijfsanimaties zijn animaties waarbij jouw bedrijf professioneler en sterker in de markt wordt gezet. Wanneer er een kwaliteitsanimatie wordt gepubliceerd is het resultaat vaak verbluffend!

Meer weten over bedrijfanimaties? Bezoek onze pagina over bedrijfsanimaties laten maken!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over ons werkproces? Kijk eens bij de FAQ, hier vind je de meest gestelde vragen over het laten maken van een animatie video.

Contact

Wil je dat wij aan de slag gaan met jouw bedrijfsanimatie?

Vul het contactformulier hieronder in of bel ons op 085-0091888!

Animatie laten maken? Neem contact op