Animatie Rotterdam

Animatie laten maken?

Animatie nodig uit Rotterdam? Het kantoor én de productiestudio van PitchParrot zijn gelegen in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Dit maakt ons een écht Rotterdams animatiebedrijf.

In de afgelopen jaren hebben we al meer dan 450 animaties mogen maken voor onze klanten. We zijn trots op iedere animatie en dáár draait het om!

Met een proffesioneel productieteam pakken we lastige en complexe situaties aan en zetten we ze om in een boeiende animatie. Af en toe met een knipoog!

Met een vleugje humor (indien gewenst) verduidelijken we processen, producten en diensten. Dit doen we op basis van een aangeleverd script. Samen met een professioneel team van animatoren, geluidsspecialisten en illustratoren zorgen we voor een animatie die staat.

Wij maken animaties op basis van een door jou geschreven script. Een selectie van de door ons gemaakte animaties kun je vinden in ons portfolio

animatie-rotterdamAnimatie uit Rotterdam

Wij maken dagelijks met een vast team van animatoren, illustratoren en geluidstechnici (uitleg)animaties vanuit onze animatiestudio in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam.

Dit doen we ieder jaar opnieuw met passie en plezier. Hieronder zie je een greep uit onze animatie video's van vorig jaar!

Animatie laten maken?

We maken allerlei soorten animaties. Bij ons kun je onder andere uitleganimaties en whiteboard animaties laten maken!

Een greep uit onze verschillende stijlen vind je terug op deze pagina. We produceren van cartoon tot corporate!

Een animatie laten maken is slim om jouw bedrijf, idee of product beter in de markt te zetten. Voor meer informatie hierover kijk bij onze bedrijfsanimaties.

Hoe het werkt

Nadat je contact op hebt genomen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw idee. We sturen je verdere informatie en we bellen je graag op om alles te doorspreken.

Als we eruit zijn hoe lang de animatie moet zijn en wat de stijl van jouw animatie is, ontvang je een offerte. Na akkoord kunnen we gaan beginnen met het maken van jouw animatie video!

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over ons werkproces? Kijk eens bij de FAQ, hier vind je de meest gestelde vragen over het laten maken van een animatie.

Contact

Wil je dat wij aan de slag gaan met jouw animatie?

Vul het contactformulier hieronder in of bel ons op 085-0091888!

Animatie laten maken? Neem contact op