Animatie instructie video laten maken?

Bel PitchParrot!

Duidelijke instructies geven aan je personeel of aan je klanten? Een animatie instructievideo zorgt voor een eenduidige uitleg.

Animatie instructie video laten maken?

Instructiefilm laten maken

Bij Pitchparrot maken we geanimeerde instructievideos. Een animatie instructievideo is geschikt om (soms) complexe zaken voor iedereen begrijpelijk te maken. In één of meerdere minuten pakken we het onderwerp bij kop en staart en zorgen we voor een heldere animatie.

Een instructiefilm kun je al binnen 14 werkdagen in huis hebben. Je legt ons jouw probleem, oplossing of product voor en wij maken er een heldere instructievideo van.

Met een vleugje humor...

Met een vleugje humor (indien gewenst) verduidelijken we processen, producten en diensten. Dit doen we op basis van een aangeleverd script. Samen met een professioneel team van animatoren geluidsspecialisten en voice-overs zorgen we voor een instructie animatie die staat. 

Wij maken instructie animaties op basis van een door jou geschreven script. Een selectie van de door ons gemaakte animaties kun je vinden in ons portfolio.

Hoe je een instructievideo kan laten maken

instructievideo-laten-makenAls je van plan bent om bij ons een instructievideo te laten maken wil je natuurlijk weten hoe we werken. Daarom leggen we kort het proces voor je uit:

1. Stuur ons een beknopte versie van wat je wilt laten uitleggen

Neem contact met ons op en laat ons weten wat we voor je moeten doen. Het globale idee van de instructievideo brengen we helder in kaart!

2. Vul het opdrachtformulier voor de instructiefilm in

Het opdrachtformulier bevat een aantal zaken waar we rekening mee moeten houden. Denk bijvoorbeeld aan jouw huisstijl en voorkeur voor stemacteurs.

3. Lever ons het script aan voor de animatie

Na het opdrachtformulier vragen we je nog om één ding: het script. 1 minuut animatie staat gelijk aan 120 woorden, dat is de formule die we hanteren.

Kom je er niet uit? We helpen je graag bij het schrijven van een script of we redigeren het voor je.

4. Wij gaan in productie en leveren de instructievideo

Binnen 14 werkdagen jouw professionele instructievideo opgeleverd. Met unieke illustraties van échte illustratoren en een unieke soundtrack van onze geluidstechnici. 

De kosten van een instructiefilm

De kosten van een instructiefilm zijn varierend en hangen van verschillende onderdelen van jouw instructievideo af.

Weet jij al hoe lang je jouw animatie wilt? Dat is een bepalende factor die de kosten van de instructievideo bepaald.

Daarnaast willen we graag weten in wat voor stijl jouw instructiefilm moet worden geanimeerd. Dit heeft bij ons geen invloed op de prijs.

Ons werk

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over ons werkproces? Kijk eens bij de FAQ, hier vind je de meest gestelde vragen over het laten maken van een uitleganimatie.

Contact

Wil je dat wij aan de slag gaan met jouw instructie animatie? Vul het contactformulier hieronder in of bel ons op 085 - 00 91 888!

Animatie laten maken? Neem contact op